30 de set. 2016

COM FUNCIONA EL TEU MÒBIL?



La biblioteca i el Casal de la Gent Gran de Balsareny, organitza un curs sobre l'ús dels telèfons mòbils dirigit a majors de 55 anys totalment gratuït.

Si esteu interessats en assistir-hi, cal que us apunteu prèviament venint a la biblioteca. Les places són limitades.

Els participants rebran la formació en 4 hores repardes en els següents dies:

Dimarts dia 22 de novembre, de 15:30 a 17:30 h.
Dimarts dia 29 de novembre de 15:30 a 17:30 h.

Aquest curs és gratis i va a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i Fundació Vodafone.

La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d'acció social i educativa amb la finalitat de promoure l'educació. Amb el temps, la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la investigació i la gestió en el Tercer Sector. La tasca social de la Fundació Pere Tarrés està avalada per 50 anys d'experiència, els més de 335.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen als diferents projectes i serveis. Entre ells, disposa d'una àrea digital que desenvolupa projectes educatius en l'àmbit de les noves tecnologies dels que es beneficien més de 7.700 persones cada any.


La Fundación Vodafone és una institució sense ànim de lucre que contribueix a l'impuls de la innovació i la utilització de les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones i, especialment dels col·lectius vulnerables. Desenvolupa projectes d'innovació tecnològica que faciliten la vida a persones dependents, gent gran i malalts crònics. Promou programes de formació i accessibilitat amb diverses Universitats espanyoles dirigits a la recerca en TIC, l'excel·lència docent i la integració dels alumnes amb discapacitat. Altres objectius són la difusió de les telecomunicacions en la societat a través de publicacions, cursos i seminaris.

Biblioteca Pere Casaldàliga
30-09-2016

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail