21 de gen. 2017

VISITA DE LA RESIDÈNCIA VERGE DE MONTSERRAT

Teníem una bona excusa per organitzar una excursió amb els avis per visitar la Biblioteca. Era l’exposició de ‘Pessebres d’arreu del món’. Tot i que no és gens fàcil… les professionals de la Residència van fer un bon grupet i amb els seus caminadors, cadires de rodes i braços per ajudar a caminar… poquet a poquet es van enfilar cap a la Biblioteca.


A la Biblioteca els vam rebre amb els braços ben oberts perquè ens coneixem molt. Cada dimecres els visitem per fer una estoneta de lectura. Vam  mirar amb detall els pessebres exposats i després vam mantenir una conversa molt entretinguda, interessant i entranyable al voltant de la seva infantesa i els records sobre el Nadal i els regals que els van deixar els Reis de l’Orient… us imagineu que res semblant a allò que reben avui en els nostres infants. Un ou, sí, un ou per fregir-lo va ser el que li van deixar a la Maria i els seus germans... I que contents vam estar a l’endemà quan se’l vam poder menjar...



Ja estem expectants per trobar una nova excusa perquè tornin a venir… I, com sempre, us deixem unes quantes fotografies:






Biblioteca Pere Casaldàliga
Balsareny, gener 2017
 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail